Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa a cedat din nou în meciurile amicale

FOTBAL: FC Aninoasa a cedat din nou în meciurile amicale 

aninoasa

Echipa antrenată de Haralambie Becheanu a fost întrecută de această dată de PAS Pucioasa, formaţie ce activează în Liga a 4-a dâmboviţeană. În disputa cu ocupanta locului 4 din campionatul judeţean, Aninoasa a pierdut cu scorul de 2-4, iar în prima repriză a încasat nu mai puţin de trei goluri. Reuşitele divizionarei C au fost semnate de Cernea şi Pahonţu, iar pentru Pucioasa golurile au fost marcate de Gămănescu, Neagu, Florescu şi Blas.

Până la duelul cu PAS, Aninoasa s-a mai înclinat în testele de verificare cu Unirea Bascov şi Chindia Târgovişte. Sigurul amical pe care l-a câştigat echipa lui Puiu Becheanu în această iarnă a fost cel cu Atletic Fieni (7-0).

Următorul amical pentru Aninoasa va fi marţi, împotriva liderului din Liga a 4-a, Flacăra Moreni.

FC Aninoasa – PAS Pucioasa 2-4 (1-3)

Marcatori: Cernea, Pahonţu/ Gămănescu, Neagu, Florescu, Blas.

Aninoasa: Bicher – Vasiloiu, Pahonţu, coman, Cernea – Diţă, Ghenu, Ştefan, Popescu – I. Maican, Moţoi. Au mai intrat: Bărboiu – V. Niculae, B. Matei, Călinescu, Leotescu, Petcu. Antrenor: Haralambie Becheanu.

Pucioasa: Grigore – Robescu, Neagu, Marina. Lungeanu – Gămănescu, Blas, Şeran, M. Matei – Florescu, Iosif. Au mai intrat: Bănescu – Miloiu, Stăncescu, Păun şi Dragnea. Antrenor: Ciprian Stăncescu.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*