Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa, la al doilea titlu consecutiv în Liga a IV-a

FOTBAL: FC Aninoasa, la al doilea titlu consecutiv în Liga a IV-a 

FC Aninoasa 1

FC Aninoasa este echipa momentului în fotbalul mic dâmboviţean. Formaţia din apropierea Târgoviştei a reuşit, astăzi, să cucerească un nou titlu de campioană în Liga a 4-a. Echipa lui Remus Gâlmencea a atins remarcabila performanţă, după ce a ieşit victorioasă în meciul cu Atletic Fieni (3-0), din deplasare, ce a contat pentru ultima etapă a campionatului judeţean. În disputa cu fienezii, golurile campioanei au purtat semnăturile lui Călinescu (29), Pahonţu (40) şi Constantinov (75).

Prin succesul de la poalele Leaotei, Aninoasa a terminat pe primul loc în Liga a 4-a, cu 92 de puncte acumulate, la trei lungimi distanţă de Flacăra Moreni, ocupanta poziţiei secunde. Titlul de astăzi este al doilea consecutiv pentru trupa lui Remus Gâlmencea obţinut în ultimii doi ani.

Cum a devenit noua campioană a primului eşalon judeţean, Aninoasa va reprezenta, din nou, judeţul Dâmboviţa în barajul de promovare al Ligii a 3-a. În duelul din baraj, campioana de lângă Târgovişte va înfrunta pe ACS Turnu Măgurele, deţinătoarea titlului judeţean în Teleorman. În urmă cu un sezon, Aninoasa a ratat prezenţa în al treilea eşalon al fotbalului românesc, după ce s-a înclinat în faţa Astrei 2 Ciorani (1-2), într-un meci susţinut la Sfântu Gheorghe.

Începând din acest sezon, duelul pentru accederea în Liga a 3-a nu se va mai disputa într-o singură manşă pe teren neutru, ci în dublă manşă (tur-retur), pe terenul fiecărui echipe participante.

FC Aninoasa 2

Rezultatele complete ale ultimei etape a Ligii a 4-a

Atletic Fieni – FC Aninoasa 0-3
Voinţa Pierşinari – Recolta Gura Şuţii 3-2
Flacăra Moreni – PAS Pucioasa 7-0
Unirea Cobia – CS Petreşti 5-3
Progresul Mătăsaru – Avicola Tărtăşeşti 1-3
Libertatea Urziceanca – Luceafărul Dragomireşti 2-1
Săgeata Cătunu – Petrolul Târgovişte 6-2
Bradul Moroieni – Voinţa Vrevedia 1-3
Comerţul Brezoaele – Avântul Produleşti 3-0

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*