Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa, mai aproape de promovare ca niciodată!

FOTBAL: FC Aninoasa, mai aproape de promovare ca niciodată! 

fc aninoasa

FC Aninoasa se află foarte aproape de a atinge cea mai importantă performanţă din istoria clubului: promovarea în Liga a 3-a. Mâine, campioana judeţeană din apropierea Târgoviştei ar putea deveni a patra echipă ce reprezintă Dâmboviţa la nivel naţional după Chindia, în Liga a 2-a, Urban Titu şi FCM Târgovişte, în eşalonul al treilea.

Pentru a intra definitiv în analele fotbalului dâmboviţean, Aninoasa trebuie să obţină un rezultat bun, la Valea Ursului, în meciul retur cu Unirea Bascov, din cadrul barajului de promovare. După succesul la limită din partida tur (2-1), echipa lui Remus Gâlmencea păstrează prima şansă de a accede în Liga a 3-a, dar în acelaşi timp, aceasta va avea parte de un meci infernal pe terenul campioanei argeşene. Pentru a avea o viaţă mai uşoară în fieful Unirii, dâmboviţenii sunt obligaţi să marcheze cel puţin un gol şi să-şi „betoneze” pe toata durata jocului linia defensivă. Aşa cum s-a văzut şi în prima manşă, argeşenii formează o echipă robustă, care poate surprinde în orice moment poarta lui Bărboiu.

Cum presiunea va apăsa neîncetat pe umerii fotbaliştilor de la Bascov, Aninoasa trebuie să fie neîncetat o echipă incisivă, nu una care stă la cutie şi aşteaptă greşeala adversarului, precum s-a obsevat în nenumărate rânduri în meciul tur. Pe fondul unui joc ofensiv, gruparea dâmboviţeană are toate şansele de a atinge marele vis al promovării. Mai mult de atât, Pahonţu et comp. va avea din nou susţinere totală din partea suporterilor, atâta timp cât conducătorii clubului vor pune la dispoziţia acestora două autocare pentru deplasare, iar pe de altă parte, numeroşi fani şi-au anunţat prezenţa la Valea Ursului venind cu propriile mijloace de transport.

Al doilea duel dintre Unirea Bascov şi FC Aninoasa, ce contează pentru barajul de promovare în Liga a 3-a, va avea loc sâmbătă, după-amiază, de la ora 17:30, pe stadionul din Valea Ursului.

Cel mai probabil, pentru a doua dispută cu argeşenii, Aninoasa va miza pe aceeaşi formulă de echipă care s-a văzut şi în jocul tur: Bărboiu – V. Niculae, Pahonţu, Ştefan, Tudose – B. Matei, Gae – Călinescu, Rusu, Diţă – I. Maican. În schimb, primul „11” dâmboviţean ar putea suferi o modificare numai în cazul în care atacantul Nicu Moţoi îşi va reveni în totalitate după accidentarea suferită la mână.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*