Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 13, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa, marea perdantă din sferturile Cupei României

FOTBAL: FC Aninoasa, marea perdantă din sferturile Cupei României 

fc aninoasa

FC Aninoasa reprezintă marea perdantă din sferturile Cupei României – faza judeţeană. Echipa antrenată de Remus Gâlmencea a irosit posibilitatea de a cuceri trofeul judeţean, după ce a fost învinsă de Ştiinţa Odobeşti (9-8), în urma executării loviturilor de departajare.

La capătul eşecului suferit cu liderul din Onoare Vest, ultima campioană judeţeană se vede nevoită să rateze unul dintre cele două obiective propuse în actualul sezon. În condiţiile existente, pentru a salva actuala stagiune, Aninoasei i-a mai rămas să cucerească titlul de campioană judeţeană. Cum în returul campionatului formaţia lui „Gâlmă” a urcat în fotoliul de lider al Ligii a 4-a şi a mers ceas meci de meci, învingând orice adversar care i-a ieşit în cale, aceasta se afişează ca fiind principala favorită la adjudecarea trofeului.

Într-o luptă accerbă cu Flacăra Moreni, gruparea din vecinătatea Târgoviştei şi-a arătat superioritatea, atât în meciul direct, cât şi în alte dueluri indirecte. În schimb, după eliminarea Aninoasei, Flacăra lui Gabi Paraschiv a devenit echipa favorită la câştigarea Cupei, într-o dispută în care le va mai avea ca partenere de întrecere doar pe Atletic Fieni, Recolta Gura Şuţii şi Ştiinţa Odobeşti.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*