Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, martie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa, pregătire spartană în cantonamentul de la Moroieni

FOTBAL: FC Aninoasa, pregătire spartană în cantonamentul de la Moroieni 

pregatire FC Aninoasa

Fotbaliştii de la FC Aninoasa se pregătesc la turaţie maximă în cantonamentul de la Moroieni. Staff-ul tehnic al divizionarei C pune accentul în acest stagiu centralizat pe pregătirea fizică. Timp de zece zile, antrenorul Cristian Bălaşa va scoate „untul” din elevii săi. Până la finalul cantonamentului, Bărboiu et comp. vor efectua câte două sau trei antrenamente pe zi.

Astăzi, jucătorii Aninoasei au susţinut trei şedinţe de pregătire. Prima a fost legată de forţă, a doua a fost dedicată alergărilor, iar ultima a aparţinut detaliilor tehnico-tactice. După finalizarea ultimului antrenament, elevii lui Bălaşa s-au refăcut câteva minute în apa râului Ialomiţa.

Urmează alte trei teste de verificare

Tot în acest stagiu centralizat, Aninoasa va susţine trei teste de verificare. Mâine după-amiază, de la ora 18:00, gruparea din vecinătatea Târgoviştei va întâlni Bradul Moroieni, pe stadionul „pădurarilor”. Joi, de la aceeaşi oră, Aninoasa va da piept cu Voinţa Pietroşiţa, pe terenul grupării din Liga a 6-a. În schimb, sâmbătă, de la 11:00, Aninoasa va întâlni, din nou, Bradul Moroieni, în ultimul amical din cadrul cantonamentului.

Pentru condiţiile bune de pregătire găsite pe stadioanele din nordul judeţului, FC Aninoasa mulţumeşte Primăriilor Moroieni şi Pietroşiţa. Pe 10 august, Aninoasa va evolua în primul tur al Cupei României.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*