Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 13, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa, remiză cu emoţii

FOTBAL: FC Aninoasa, remiză cu emoţii 

fc aninoasa

FC Aninoasa continuă să rămână o echipă pacifistă pe teren propriu şi în meciurile din finalul turului de campionat. La penultimul joc de acasă din acest an, echipa lui Remus Gâlmencea a încheiat nedecis (2-2) disputa cu Concordia 2 Chiajna. Până să-şi asigure un punct cu ilfovenii, divizionara C de lângă Târgovişte a întâmpinat ceva emoţii pe teren cu puştii lui Liţă Dumitru.

Chiar dacă dâmboviţenii au deschis scorul rapid, prin I. Maican (8) şi au condus la pauză (1-0), „satelitul” Concordiei şi-a arătat colţii din plin la reluare. Pentru început, Rasdan a restabilit egalitatea (53), iar apoi Novacek (67) a adus-o pe Chiajna 2 în avantaj. Pentru Aninoasa, remiza a fost salvată de Rosciugă pe final de meci, când a finalizat centrarea venită de la Săndulescu.

Într-o dispută, în care a fost vizată toată zestrea de puncte, Gâlmencea a trimis în teren un „11” alcătuit din Bicher –V. Niculae, Coman, Pahonţu, Postelnicu (46 Rosciugă) –B. Matei (63 Leotescu), Ştefan (90 A. Maican), Rusu, Neacşu, Cernea – I. Maican (46 Săndulescu).

La capătul rezultatului de egalitate cu Chiajna 2, echipa dâmboviţeană se menţine pe locul 11 în seria C3, cu 8 puncte acumulate, în zece meciuri. Runda viitoare, Aninoasa va înfrunta, în deplasare, pe Urban Titu, într-un duel al suferinţei.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*