Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa s-a impus la scor în amicalul cu Atletic Fieni

FOTBAL: FC Aninoasa s-a impus la scor în amicalul cu Atletic Fieni 

aninoasa 1

FC Aninoasa a finalizat cu brio meciul amical susţinut împotriva lui Atletic Fieni. La poale de Leaota, echipa antrenată de Marin Olteanu şi Remus Gâlmencea a dat recital, reuşind să se impună în faţa fienezilor cu scorul de 4-0. Cele patru reuşite ale divizionarei C au fost operele lui Leotescu (2), Cernea şi Coman, toţi jucători achiziţionaţi în această vară. Pe stadionul din nordul judeţului, Aninoasa a apelat la o garnitură alcătuită din Bărboiu – Coman, Pahonţu, Ştefan, Cernea – Călinescu, Gămănescu, B. Matei, Petcu – Neacşu, Săndulescu, iar în partea secundă au mai intrat I. Niculae – I. Maican, Leotescu, A. Maican, Rusu, Diţă, Constantinov, Vasiloiu, Negrei şi Florea. Următorul amical pentru Aninoasa va fi miercuri, în deplasare, împotriva colegei de serie, Atletic Bradu.

Daniel Gae a spus adio Aninoasei

Începând din această săptămână, FC Aninoasa s-a despărţit de Gae, jucător ce a ales să joace la Gloria Gaz Metan Finta, în următorul sezon. Mijlocaşul a părăsit echipa din vecinătatea Târgoviştei din cauza serviciului, care nu-i mai permitea să ajungă la antrenamentele efectuate de Marin Olteanu şi Remus Gâlmencea.

Un alt jucător care ar putea spune adio divizionarei C în această vară este şi fundaşul Daniel Tudose. Pentru noul sezon de campionat, conducătorii Aninoasei au stabilit ca lotul echipei să cuprindă 22 de jucători, dintre care şase să fie juniori.

La sfârşitul săptămânii trecute, Marin Olteanu a fost învestit în funcţia de antrenor al echipei, alături de Remus Gâlmencea şi Răzvan Toboşaru. Conducătorii Aninoasei l-au cooptat în staff-ul tehnic pe experimentatul tehnician deoarece deţine licenţă A, document prin care poate sta pe bancă în calitate de antrenor la meciurile din Liga a 3-a.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*