Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 8, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa se antrenează la munte pentru retur

FOTBAL: FC Aninoasa se antrenează la munte pentru retur 

fc aninoasa

FC Aninoasa se pregăteşte la munte pentru partea secundă a campionatului. Fotbaliştii divizionarei C de lângă Târgovişte vor efectua un mini-cantonament centralizat în zona Padina-Peştera, în perioada 29 ianuarie – 4 februarie. După revenirea din stagiul montan, elevii lui Haralambie Becheanu vor susţine mai multe jocuri amicale pentru a se prezenta cât mai bine în returul Ligii a 3-a.

Reunirea lotului va avea loc pe 18 ianuarie, la propria bază sportivă, iar astăzi, Moţoi et comp. au efectuat vizita medicală la Policlina Vitan, din Bucureşti. FC Aninoasa încearcă în perioada următoare să achiziţioneze doi-trei juniori care pot ajuta echipa în meciurile din campionat. Unul dintre puştii cu care componenta din C3 tratează în aceste zile este Marius Dan, de la Chindia Târgovişte.

FC Aninoasa reprezintă una dintre puţinele echipe dâmboviţene care efectuează în această iarnă un cantonament montan. O altă formaţie din judeţ care va susţine un astfel de stagiu de pregătire este şi divizionara D, PAS Pucioasa.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*