Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa se îndreaptă spre un nou titlu de campioană

FOTBAL: FC Aninoasa se îndreaptă spre un nou titlu de campioană 

fc aninoasa

FC Aninoasa a ajuns tot mai aproape de câştigarea Ligii a 4-a dâmboviţene. Echipa lui Remus Gâlmencea a mai făcut un pas în acest sens, după ce şi-a asigurat o nouă victorie categorică în disputa cu Unirea Cobia (7-0) , din penultima deplasare a campionatului. Într-o luptă acerbă cu Flacăra Moreni pentru cununa cu lauri a întrecerii, Aninoasa şi-a dovedit încă o dată superioritatea şi a dat recital în fieful formaţiei din vestul judeţului. În partida cu Unirea, pleiada de goluri a liderului a fost realizată de I. Maican (4), Constantinov (17, 38), Gae (25), Călinescu (60, 86) şi Florea (81).

După succesul de la Cobia, Aninoasa şi-a menţinut avansul de trei puncte în faţa morenarilor la vârful clasamentului şi a ajuns la cea de-a 16-a victorie consecutivă din campionat. Pentru a fi sigură de obţinerea unui nou titlul de campioană judeţeană, Aninoasa trebuie să obţină rezultate pozitive şi în meciurile de „foc” cu Comerţul Brezoaele (mâine, acasă) şi Atletic Fieni (sâmbătă, deplasare), din ultimele două etape ale sezonului.

Flacăra aşteaptă un pas greşit din partea Aninoasei

Contracandidata Aninoasei la câştigarea campionatului nu s-a lăsat nici ea mai prejos în etapa a 32-a a competiţiei. Flacăra Moreni a lovit în plin Voinţa Pierşinari şi a intrat în posesia tuturor punctelor, după ce s-a impus cu scorul de 4-1. Pe un teren extrem de greu, „lupii” morenari şi-au asigurat victoria la capătul reuşitelor semnate de Iliescu (28-pen), L. Plăcintă (40), Negrea (68-pen) şi Cârnaru (80). Pe final de campionat, Flacăra speră ca Aninoasa să facă un pas greşit, pentru a-i lua locul în fruntea Ligii a 4-a. În ultimele două etape ale campionatului, trupa lui Gabriel Paraschiv va mai avea de înfruntat pe Recolta Gura Şuţii (mâine, deplasare) şi PAS Pucioasa (sâmbătă, acasă).

Tuşierul Dobre, bătut la Cătunu

Etapa a 32 –a a campionatului judeţean s-a evidenţiat şi prin scandalul de la meciul dintre Săgeata Cătunu şi Avicola Tărtăşeşti. Acest joc s-a întrerupt în minutul 80, la scorul de 0-0, după ce arbitrul asistent Răzvan Dobre a fost lovit de antrenorul secund al gazdelor, Viorel Cristea, şi de un jucător, Sorin Ştefan. Cei doi bătăuşi din angrenajul Săgeţii au tăbărât pe „fluieraş” în momentul când acesta a indicat lovitură de pedeapsă pentru Tărtăşeşti, iar arbitrul central, doar repunere din şase metri. În urma evenimentului nefericit, conducătorii echipei din Cătunu l-au exclus din organigrama clubului pe antrenorul secund, iar împotriva jucătorului s-au luat măsuri extrem de severe.

Rezultate complete – etapa a 32-a

Voinţa Pierşinari – Flacăra Moreni 1-4
Atletic Fieni – Recolta Gura Şuţii 3-4
Comerţul Brezoaele – PAS Pucioasa 7-2
Unirea Cobia – FC Aninoasa 0-7
Libertatea Urziceanca – CS Petreşti 5-2
Săgeata Cătunu – Avicola Tărtăşeşti 0-3 (întrerupt în minutul 80, la scorul de 0-0)
Bradul Moroieni – Luceafărul Dragomireşti 3-1
Voinţa Crevedia – Petrolul Târgovişte 8-0
Progresul Mătăsaru – Avântul Produleşti 3-0

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*