Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa şi Urban Titu, „ciuruite” din nou în deplasare!

FOTBAL: FC Aninoasa şi Urban Titu, „ciuruite” din nou în deplasare! 

fc aninoasa

Runda a treia a Ligii a 3-a a fost una de rău augur pentru echipele dâmboviţene. FC Aninoasa şi Urban Titu s-au recunoscut înfrânte, cu acelaşi scor, 1-2, după ce ambele au evoluat în deplasare. Prima echipă a cedat în faţa lui CS Podari, iar singura reuşită a dâmboviţenilor a fost semnată de Săndulescu cu opt minute înainte de pauză. Împotriva oltenilor, Puiu Becheanu şi Remus Gâlmencea au trimis în teren un „11” alcătuit din Bărboiu – Coman, Pahonţu, Ştefan, Cernea – Neacşu, Rusu, Roşciugă, Gămănescu – Leotescu, Săndulescu, iar în actul secund au mai intrat Petcu, Moţoi, B. Matei şi V. Nicolae. Pentru Aninoasa, eşecul suferit la Podari a fost al doilea în actualul campionat, după cel de la CS Afumaţi (0-1). Miercuri, de la ora 17:00, echipa din vecinătatea Târgoviştei va întâlni pe teren propriu pe CS Ştefăneşti, într-un joc restanţă din runda inaugurală a competiţiei.

Urban Titu, lovită la începutul reprizei a doua

La fel ca Aninoasa, Urban Titu nu a putut contabiliza niciun punct în a doua deplasare stagională. În disputa cu Sporting Turnu Măgurele, gruparea din sudul judeţului Dâmboviţa a fost răpusă la începutul actului secund, după ce Tibi Calofir a reuşit să restabilească egalitatea în ultimul minut din prima repriză. Pentru disputa cu teleormănenii, Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin au apelat la o formulă de echipă alcătuită din Mişa – Sima, Vlad, Oprea, Mirescu – Ghenu, Calofir – Rădescu, Neguţ, Moruz – Ionică, iar pe parcurs au mai intrat Constantinescu şi Lupu. Runda viitoare, Titu va primi vizita lui FC Voluntari 2.

Dicu, achiziţionat de SCM Piteşti

Pe de altă parte, mijlocaşul Ciprian Dicu a decis la mijlocul acestei săptămâni să se despartă de Urban pentru a merge la SCM Piteşti, echipă antrenată de Adrian Neaga. Dicu reprezintă al doilea jucător, după Ivaşcu, care părăşeşte Titu în mai puţin de două săptămâni.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*