Știri, Muntenia-Sud, România|luni, decembrie 16, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa, start încurajator în Liga a 3-a

FOTBAL: FC Aninoasa, start încurajator în Liga a 3-a 

fc aninoasa 1

Startul în noul campionat al Ligii a 3-a a fost unul încurajator pentru FC Aninoasa. Gruparea din vecinătatea Târgoviștei a încheiat nedecis duelul cu FCM Alexandria (0-0) și a arătat ca va reprezenta o nucă redutabilă pentru orice adversar care-i va ieși în cale de acum înainte. Zeița Fortuna a fost cea care s-a opus total ca elevii lui Cristian Bălașa să nu obțină toate punctele în prima deplasare stagională.

Pe “Municipalul” teleormănean, Aninoasa a controlat în cea mai mare parte ostilitățile jocului, dar, în același timp, a dus lipsa golului, oferind un mare festival de ratări la buturile lui Olteanu. Penescu a fost cel care a deschis seria marilor ocazii de poartă pentru dâmbovițeni. La finalul primului sfert de oră, acesta trage din întoarcere, puțin pe lângă ținta căutată. Echipa lui Bălașa nu se sperie de încercările modeste de gol ale gazdelor, prin Căpățănă și Ștefănescu, iar în ultima parte a reprizei, I. Constantin (31), Cernea (33) și Calofir (43) au creat asediu la poarta adversă, dar Olteanu a scos de fiecare dată cu promptitudine. Primul act a luat sfârșit cu “trasorul” lui Cernea lângă bară, respins, in extremis de Olteanu, în corner.

Aninoasa a demostrat că se poate apropria cu lejeritate de poarta teleormăneană și în repriza a doua. După ce Căpățână a expediat mingea peste buturile lui Bărboiu, Călinescu a ratat o mare ocazie pentru Aninoasa, ratând și el ținta (58). Câteva minute mai târziu, Dinu a introdus mingea în poarta adversă (60), dar golului juniorului din Moreni a fost anulat de tușierul Barbu, pe motiv de ofside. În ultima jumătate de oră a întâlnirii, Cernea (65) și Dinu (75) și-au încercat din nou norocul, dar încă o dată s-a văzut că nu a fost ziua de gol a Aninoasei. Meciul a luat sfârșit cu șutul lui Precup, din lovitură liberă, pe lângă și cu marea șansă a Alexandriei de a opri un punct nesperat din duelul cu Aninoasa.

Etapa viitoare, pe teren propriu, echipa lui Bălașa va înfrunata oltenii de la FC Podari.

fc aninoasa 2

FCM Alexandria – FC Aninoasa 0-0

Alexandria: Olteanu – Sârbu, Ștefănescu, Paraschivoiu, Gheorghe – Fatai (67 David), Precup – Jenaru (46 Popescu), Cincă (46 Brânceanu), Căpățână – Barbălată (60 Constantinescu). Antrenor: Romulus Ciobanu.

Aninoasa: Bărboiu – I. Constantin, Ștefan, Coman, Ș. Ion – Calofir, Dinu, Penescu (84 Neacșu) – Călinescu (84 Leotescu), Neguț, Cernea (84 I. Maican). Antrenor: Cristian Bălașa.

Stadion “Municipal” (Alexandria). Spectatori: 700.

Au arbitrat: Bogdan Neculcea (București) – Cristian Pătrașcu, Pompiliu Barbu (ambii din Craiova). Observatori FRF: Ștefan Poenaru (Botoșani) și Vasile Blagoe (Turnu Severin).

Cartonașe galbene: Precup (73)/ Dinu (40), I. Constantin (82), Coman (85).

Ionuț Parghel

4 Răspunsuri la FOTBAL: FC Aninoasa, start încurajator în Liga a 3-a

 1. Tobi

  Paunescu Robert Valentin( FC Aninoasa) Sezonul 2016-2017 : 34 de goluri a fost al doilea cel mai bun marcator după Pana Vlad (AFC Afumați) – 36 de goluri

   
 2. Tobosaru

  Paunescu Robert Valentin -14 ani a fost transferat la Chindia Târgoviște în sezonul 2018-2019
  La fosta sa echipa , FC Aninoasa a avut 36 de pase decisive și 58 de goluri în 3 sezoanei jucat . A iesit în anul 2017 sezonul trecut cel mai bun mijlocaș ofensiv din Dâmbovița.
  Mula bafta Robert ,știim ca poți!

   
 3. Pischi

  Multă bafta sertare! Nu te uitam!

   
  • Galmencea

   Paunescu Robert Valentin, noul transfer al echipei chindia Târgoviște. Robert vine de la FC Aninoasa unde a jucat timp de 3 ani .A avut evoluții foarte bune cum ar fi cele 48 de pase decisive și 57 de goluri .Tânărul în vârstă de 14 ani a fost ales în sezonul 2017 cel mai bun mijlocaș din Târgoviște.
   MUITA BAFTA,ROBERT!

    

Adaugă un Comentariu

*