Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa, victorie la scor de neprezentare cu FC Podari

FOTBAL: FC Aninoasa, victorie la scor de neprezentare cu FC Podari 

fc aninoasa 2

FC Aninoasa a început perfect deplasările din returul campionatului! Echipa antrenată de Cristian Bălașa a oferit la Podari o adevărată lecție de fotbal și a trecut de echipa din localitate cu un sec 3-0! Succesul la scor de neprezentare a survenit în urma unei evoluții excelente a lui Pahonțu et comp. Dăruirea pentru victorie a dâmbovițenilor în disputa cu oltenii s-a observat încă din startul întâlnirii.

În secunda 25 a jocului, jucătorii Aninoasei au făcut șah-mat apărarea gazdelor, iar Neguț a deschis scorul, printr-un lob de senzație, pe assist-ul lui Calofir. Aflat în zi de grație, Neguț a majorat scorul 11 minute mai târziu. Acesta l-a executat fără speranțe pe Nica, printr-o execuție din interiorul careului, după ce inițial portarul oltean a respins în față șutul lui Calofir, construit pe pasa lui Ene.

Aninoasa a continuat să joace ofensiv până la pauză, dar Zeița Fortuna i-a ferit în mai multe rânduri pe olteni de primirea unui nou gol. În minutul 15, Calofir a avut șansa unei noi reușite pentru Aninoasa, dar lovitura sa de cap, din zona careului mic, s-a oprit în bară. Tot într-una din barele laterale a trimis mingea și Călinescu (28), după ce tot el (16) și Calofir (18, 20) au ratat alte trei ocazii clare pentru formația dâmbovițeană. Pe final de repriză, Cârstea a trimis un șut slab pe lângă buturile lui Bărboiu pentru FC Podari.

fc aninoasa 1

Reluarea partidei a adus o relaxare în jocul Aninoasei, dar în același timp o prestație mai bună pentru oltenii lui Victor Naicu. Cale (40) și Avram (54, 55) și-au încercat norocul la poarta dâmbovițeană, dar, de fiecare dată, mingea nu a nimerit ținta. Aninoasa și-a găsit din nou cadența în ultima jumătate de oră a întâlnirii. După ce lovitura de cap al lui A. Ștefan a fost reținută de Nica (67), Călinescu a stabilit scorul final al meciului, marcând printr-un șut plasat în plasa laterală (71).

În ultimele secvențe ale întâlnirii, FC Podari a rămas în inferioritate numerică, după ce a fost eliminat Cârstea (90+1), și a irosit un penalty prin Preda, după ce Bărboiu a respins perfect șutul “decarului” oltean. După succesul de la Podari, Aninoasa a urcat pe locul 5 în serie și așteaptă cu un moral de fier disputa cu ACSO Filiași, de pe teren propriu, runda următoare a campionatului.

FC Podari – FC Aninoasa 0-3 (0-2)

Marcatori: Neguț (1, 13), Călinescu (71).
Podari: Nica – Orban, Dragomir (26 Sîrmon), Avram, Luica – Geanimu (46 Raicea), Stancu, C. Ștefan (65 Preda), Cale (74 Velică) – G. Neacșu, Cârstea. Antrenor: Victor Naicu.
Aninoasa: Bărboiu – Coman, Ștefan, Pahonțu, Cernea (78 Diță) – Călinescu (77 Maican), Grigorescu (85 Neaga), Huțușoru (46 Enescu), Calofir – Ene, Neguț. Antrenor: Cristian Bălașa.
Stadion: “FC Podari”. Spectatori: 150.
Au arbitrat: Cristina Dorciorman (Câmpulung Muscel) – Gheorghiță Bălan, Șerban State (ambii din Pitești). Observatori FRF: Filip Ion (Slatina) și Emanoil Popescu (Târgu Jiu).
Cartonașe galbene: G. Neacșu (32), Cârstea (57, 90+1), Preda (66)/Huțușoru (37), Cernea (48).
Cartonaș roșu: Cârstea (90+1).

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*