Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 8, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FC Aninoasa, victorioasă în amicalul cu Unirea Bascov

FOTBAL: FC Aninoasa, victorioasă în amicalul cu Unirea Bascov 

fc aninoasa 1

FC Aninoasa a trecut cu bine peste testul de verificare cu Unirea Bascov. Echipa antrenată de Cristian Bălașa a depășit liderul Ligii a 4-a argeșene cu scorul de 1-0, într-un joc disputat pe terenul sintetic din Bradu. Sigurul gol al întâlnirii a fost semnat de Roșciugă (63), din apropierea liniei de 16 metri, după o acțiune personală.

Jucătorii Aninoasei au controlat ostilităţile din teren în cea mai mare parte a disputei, iar staff-ul tehnic a rulat toți componenții lotului pe durata celor 90 de minute de joc. Aninoasei i-au fost anulate două goluri în partida cu argeșenii, iar în prima repriză portarul Priseceanu a apărat o lovitură de la 11 metri, executată de I. Ion (31).

Pentru Aninoasa, jocul cu Bascov a reprezentat al doilea amical disputat în această iarnă, după cel cu Metaloglobus București (0-0). Următorul amical pentru elevii lui Cristi Bălașa va fi, sâmbătă, în compania lui Dinamo II București, pe stadionul “Granitul”, din Capitală.

fc aninoasa 2

FC Aninoasa – Unirea Bascov 1-0 (0-0)

Marcator: Roșciugă (63)

Aninoasa: Priseceanu – Marina, Coman, Ene, Cernea – Călinescu, Dinu, Enescu, Al. Neacșu – Maican, Neguț. Au mai jucat: Bărboiu – Neaga, Pahonțu, Diță, Grigorescu, Huțușoru, Ștefan, Rusu, Roșciugă, Calofir, Dedu. Antrenor: Cristian Bălașa

Bascov: Datcu – Chirciu, Linte, Mândruță, Ciocârlan – Tănase, Taudor, Petre, Boboacă – I. Ion, Beuran. Au mai jucat: A. Neacșu – Dima, Zăinescu, Carcadia, Anghel, Oltean. Antrenor: Alin Chița

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*