Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 24, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FCM Târgovişte a terminat cu fruntea plecată ultima etapă a campionatului

FOTBAL: FCM Târgovişte a terminat cu fruntea plecată ultima etapă a campionatului 

fcm targoviste

FCM Târgovişte a terminat în genunchi meciul cu Concordia 2 Chiajna (3-1), ce a contat pentru ultima rundă a Ligii a 3-a. Scăpaţi de grijile retrogradării cu o etapă înainte, jucătorii Municipalului au abordat jocul cu ocupanta locului 3 cu gândul la vacanţă. Fără să le mai pese de cele trei puncte, dâmboviţenii au rezistat aproape o jumătate de oră împotriva ilfovenilor, după care s-au văzut conduşi pe tabela de marcaj.

În ultima parte a primei reprize, „satelitul” Concordia a reuşit să marcheze de două ori, prin Răsdan şi Pencea, iar în actul secund a mai făcut-o o dată prin Savu. Pentru FCM, singura reuşită a fost realizată de Săndulescu, jucător care a atins cota 4 în sezonul recent încheiat.

La capătul înfrângerii cu Chiajna 2, Municipalul a încheiat campionatul pe locul 10, cu 30 de puncte acumulate. Pentru gruparea din Şotânga vara se anunţă una fierbinte, cu un viitor învăluit într-o notă de incertitudine. Cum finanţatorul clubului, Ghiorghi Zotic, întâmpină probleme cu sănătatea, la FCM lucrurile au devenit destul de neclare în privinţa echipei antrenate de Puiu Becheanu.

Conducătorii Municipalului iau în calcul, pentru noul sezon, chiar o fuziune cu o altă echipă, pentru ca proiectul fotbalistic de la Şotânga să poată merge înainte.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*