Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, septembrie 24, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FCM Târgovişte, chinuită de grijile retrogradării

FOTBAL: FCM Târgovişte, chinuită de grijile retrogradării 

fcm targoviste

FCM Târgovişte trăieşte periculos finalul campionatului. Cu patru etape înainte de încheierea sezonului, divizionara C dâmboviţeană continuă să se afle în zona „nisipurilor” mişcătoare din seria C3, pe locul 12, cu doar 23 de puncte acumulate. Pentru a scăpa de orice emoţie a retrogradării, jucătorii Municipalului trebuie să strângă rândurile şi să obţină cel puţin trei victorii în ultimele patru meciuri din campionat.

În schimb, dacă roş-albaştrii nu vor realiza un astfel de lucru, atunci singura scăpare a lor de căderea în Liga a 4-a s-ar numi doar retragerea lui CS Podari din competiţie. Adversarii pe care îi va întâlni Municipalul în ultimele patru etape ale întrecerii sunt Muscelul Câmpulung (a), Argeşul Piteşti (d), Chindia Târgovişte (a) şi Concordia 2 Chiajna (d).

Municipalul, lovit şi în Oltenia

Gruparea din Şotânga a încheiat printr-o înfrângere şi disputa cu CS Vişina Nouă, din deplasare, programată la sfârşitul săptămânii trecute. Într-un meci foarte important, împotriva unui adversar aflat tot în zona retrogradării, FCM-ul a cedat la limită (0-1). În disputa cu oltenii, formaţia lui Puiu Becheanu s-a recunoscut înfrântă în prima repriză, la capătul golului marcat de Aria.

După eşecul de la Vişina Nouă, Municipalul a ajuns la cea de-a cincea înfrângere în returul campionatului şi la cel de-al zecelea eşec în actuala stagiune.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*