Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FCM Târgovişte, cu lotul în „piuneze” la startul returului

FOTBAL: FCM Târgovişte, cu lotul în „piuneze” la startul returului 

FCM Targoviste

FCM Târgovişte aşteaptă cu înfrigurare debutul în partea secundă a campionatului. Divizionara C dâmboviţeană se confruntă cu probleme mari de lot înaintea primului meci oficial din acest an. Din cauza suspendărilor şi a accidentărilor, gruparea din Şotânga se vede în imposibilitatea de a miza pe serviciile a şase titulari în disputa cu FC Podari. Astfel, pentru duelul cu oltenii, staff-ul tehnic de la FCM nu-i poate folosi pe Mihăilă, Maria, Dumitru, Mândru, Lungeanu şi Daia, deoarece primii trei jucătorii se află în stare de suspendare, iar ceilalţi acuză probleme medicale.

Cum nu poate conta pe serviciile mai multor componenţi, conducerea tehnică roş-albastră afişează tot mai multe temeri înaintea jocului din prima etapă a returului.

„Pentru noi meciul cu Podari se anunţă unul dificil. Îmi este foarte greu să aliniez cel mai bun unsprezece, după ce întâmpinăm numeroase probleme de lot. Sper ca până la ora jocului să găsesc cea mai bună formulă de echipă pentru a reuşi un rezultat pozitiv cu oltenii”, ne-a declarat Haralambie Becheanu.

Victorie la scor, în ultimul amical

Municipalul a finalizat meciurile amicale printr-o victorie la scor. În ultimul test de verificare al iernii, formaţia din Şotânga a învins Săgeata Gura Ocniţei, cu scorul de 12-0, în urma reuşitelor semnate de Săndulescu (3), Leţu, Dragnea (3), Mihăilă (4) şi Oprea. Pentru jocul cu reprezentanta Ligii a 6-a dâmboviţene, Becheanu a mizat pe un „11” alcătuit din Zegheru – Neagu, Coman, Ionescu, T. Calofir – I. Constantin, Oprea, Dragnea, Enescu – Leţu, Săndulescu, iar din actul secund a mai apelat la Zgâmbău – Mihăilă, Mădăran, Maria, Dumitru şi Braghidin.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*