Știri, Muntenia-Sud, România|joi, august 22, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FCM Târgoviște, înfrângeri usturătoare în Cupa României

FOTBAL: FCM Târgoviște, înfrângeri usturătoare în Cupa României 

flacara moreni - FCM Targoviste

Echipa FCM Târgoviște a suferit o înfrângere usturătoare, în Cupa României, cu echipa din liga a 4-a, AS Valea Ursului (județul Argeș). Cel mai mult s-a invocat lipsa de pregătire, „Tunarii” efectuând decât două antrenamente, pe 14 și 15 iulie, pe 16 iulie fiind programat meciul cu echipa argeșană. Cu Valea Ursului nu au putut juca: Bica, Olteanu, Gâldău și Lețu, plecați în vacanță. Tot nepregătit a fost FCM-ul și în meciul de la Fieni, cu Flacăra Moreni, pierdut cu 0-3? Atunci, morenarii, cu opt juniori în teren, au dat o lecție de fotbal.

Ca și cu AS Valea Ursului și în meciul cu Flacăra Moreni, multă lume a arătat cu degetul către antrenorul Haralambie Becheanu, acuzându-l că elevii săi au mari deficiențe la capitoul pregătire fizică și că nu au relații prietenești cu mingea. Acum, roș-albaștrii sunt tot în vacanță, urmând să reia pregătirile pe 4 august. Sezonul competițional începe la sfârșitul lunii august.

Timpul este scurt. Elevii lui Puiu Becheanu au foarte multe de pus la punct în toate compartimentele. Sunt în vizorul oficialilor târgovișteni: Maria (Conpet Ploiești), Soare (AS Doicești, prin Chindia Târgoviște), Mădăran (Chindia Târgoviște-juniori).

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*