Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 20, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FCM Târgovişte l-a pierdut pe Silviu Mândru, mijlocaşul de creaţie!

FOTBAL: FCM Târgovişte l-a pierdut pe Silviu Mândru, mijlocaşul de creaţie! 

silviu mandru

Silviu Mândru a decis să se despartă de FCM Târgovişte în această vară. Starea de incertitudine care domneşte la clubul din Şotânga l-a dus pe tânărul jucător să-şi găsească un nou angajament. La sfârşitul săptămânii trecute, talentul mijlocaş dâmboviţean s-a înţeles cu divizionra D teleormăneană, FCM Alexandria, echipă cu care a semnat un contract valabil pe două sezoane. Noua echipă al lui Mândru a terminat ultimul campionat judeţean pe locul 2 şi este antrenată de dâmboviţeanul Romică Ciobanu.

Obiectivul lui FCM Alexandria în noul campionat al Ligii a 4-a teleormănene este promovarea în Liga a 3-a. Prin cooptarea în lot al lui Mândru, consideră tehnicianul Alexandriei, linia mediană a echipei a fost întărită considerabil.

„Mândru este un jucător care ne poate ajuta să ne îndeplinim obiectivele în noul sezon. Cu siguranţă va fi un jucător care va avea multe de spus la mijlocul terenului. Este o achiziţie importantă pentru noi”, ne-a declarat Romică Ciobanu.

În ultimul campionat al Ligii a 3-a, Mândru a reuşit să-şi treacă o singură dată numele pe lista marcatorilor de la FCM Târgovişte.

Un alt jucător dâmboviţean pe care FCM Alexandria îl doreşte în lot, tot în această vară, este atacantul lui CS Afumaţi, Marinică Ionică.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*