Știri, Muntenia-Sud, România|marți, februarie 18, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FCM Târgovişte l-a pierdut şi pe Gabriel Dragnea, achiziţionat de Avicola Tărtăşeşti

FOTBAL: FCM Târgovişte l-a pierdut şi pe Gabriel Dragnea, achiziţionat de Avicola Tărtăşeşti 

gabriel dragnea

Gabriel Dragnea reprezintă al doilea jucător care se desparte de FCM Târgovişte în această vară. Atacantul de 28 ani este decis să înceteze colaborarea cu divizionara C din Şotânga, după ce viitorul acesteia este învăluit în ceaţă. Noua destinaţie a vârfului de atac de la Municipal va fi divizionara D, Avicola Tărtăşeşti, echipă ce vizează promovarea în Liga a 3-a. Cel care a reuşit să-l convingă pe Dragnea să joace la Tărtăşeşti în noul sezon este preşedintele Avicolei, Daniel Micu.

„Dragnea va fi jucătorul nostru. El a acceptat oferta propusă de noi şi în curând se va prezenta la antrenamentele echipei”, ne-a declarat oficialul grupării din sudul judeţului.

Meciul cu Flacăra Moreni, din primul tur al Cupei României, a fost ultimul joc pe care Dragnea l-a susţinut în echipamentul lui FCM Târgovişte. Noua achiziţie a Avicolei a reuşit să marcheze trei goluri în ultimul sezon al Ligii a 3-a.

Primul jucător care a părăsit Municipalul în pauza de vară a fost Silviu Mândru, mijlocaş care a ales să joace la FCM Alexandria.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*