Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 22, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FCM Târgovişte, măcinată de problemele financiare

FOTBAL: FCM Târgovişte, măcinată de problemele financiare 

FCM Targoviste

FCM Târgovişte traversează una dintre cele dificile perioade din istorie. Situaţia financiară precară pe care o înregistrează clubul din Şotânga pare a fi de nedepăşit. Principalii conducători ai divizionarei C dâmboviţene fac eforturi mari pentru a ţine echipa la limita supravieţuirii. Reunirea târzie pentru retur (16 februarie), întârzierea ultimelor bonusuri pecuniare la jucători, procesul continuu de întinerire a lotului şi plecările mai multor fotbalişti nu au reprezentat nici un moment elemente întâmplătoare. Mai mult de atât, Ghiorghi Zotic lasă de înţeles că în această iarnă la FCM există şanse destul de mari să nu se facă nici o achiziţie pentru partea secundă a campionatului.

„Nu ştiu dacă vom putea transfera vreun jucător în pauza dintre tur şi retur. Nu sunt bani. E greu să aduci fotbalişti când situaţia financiară nu-ţi permite. Vom miza în continuare pe o întinerire a lotului care nu ne va costa prea mult. Cu siguranţă vom întări echipa cu mai mulţi componenţi de la satelit”, a mărturisit finanţatorul Municipalului.

FCM a terminat turul campionatului pe locul 11, cu doar 13 puncte acumulate.

Sorin Ilie, secund la prima echipă, iar Gheorghe Becheanu, şef la copii şi juniori

La FCM, în intersezon, sunt vizate câteva schimbări la nivelul staff-ului tehnic. Potrivit lui Ghiorghi Zotic, secundul lui Haralambie Becheanu, la prima echipă, va deveni Sorin Ilie, cel care s-a ocupat de una dintre grupele de juniori. De asemenea, tot din această iarnă, şeful grupelor de copii şi juniori, dar şi antrenor la FCM 2 va fi instalat Gheorghe Becheanu, nimeni altul decât fratele lui Haralambie.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*