Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 16, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FCM Târgoviște merge mai departe

FOTBAL: FCM Târgoviște merge mai departe 

Foto: sportdambovitean.ro

Jucătorii de la FCM Târgoviște sunt în vacanță încă de pe 6 iunie, când s-au disputat meciurile din ultima etapă a campionatului. „Tunarii” târgovișteni au jucat slab în partidele din sezonul regulat, când s-au clasat pe locul 11, cu 19p, la egalitate cu Urban Titu. Elevii lui Puiu Becheanu și-au revenit în faza play-out (locurile 7-12), în care au intrat cu 18p. La finalul stagiunii, FCM s-a clasat pe primul loc, în aceast fază, cu 34p, fiind urmată de Urban Titu și Conpet Ploiești, ambele cu căte 28p. În coada clasamentului s-au situat FC Păpăuți cu 23p și Avântul Reghin cu 21p.

La capitolul remarcați îi includem pe veteranul Gabi Coman, pe fundașul stânga Dragoș Cernea, pe atacantul Dani Popa (golghererul echipei, cu 13 goluri înscrise). Au evoluat oscilant: Neagu, Olteanu, Daia, Gâldău, Mândru, Lungeanu. Portarul Bica a avut zile când a fost miraculos, dar și altele când i s-a umplut poarta. A încasat multe goluri. Se aștepta mai mult de la Dragnea, Lețu, Mihăilă, Andrei.

Zilele trecute circula un zvon precum că FCM-ul nu mai participă la competiția de liga a 3-a, în ediția 2014-2015. Uimit, l-am contactat pe finanțatorul Municipalului, Ghiorghi Zotic.

„Am rămas perplex când am auzit prostia asta. Mergem mai departe cu un lot de jucători tineri. Vom întări și echipa de Promoție. Duminică am convocat tot lotul și pe antrenorul Puiu Becheanu. Am plătit prima restantă de la meciul cu FC Păpăuți. Le-am zis tuturor că vom continua, fără probleme. Lotul se va reuni pe 14 iulie la Șotânga, iar două zile mai târziu, avem programat meci de Cupa României”, a ținut să precizeze finanțatorul Ghiorghi Zotic.

Alexandru Istrate

Răspuns la FOTBAL: FCM Târgoviște merge mai departe

  1. Iuliana

    si uite asa Zotic le i-a fata celor de la Chindia…hahaha

     

Adaugă un Comentariu

*