Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FCM Târgoviște, pe primul loc în play-out

FOTBAL: FCM Târgoviște, pe primul loc în play-out 

Foto: Ziarul Dâmboviţa

Având o evoluție bună în a doua parte a sezonului, FCM Târgoviște a terminat faza play-out (locurile 7-12) pe primul loc, cu 34p. În ultima etapă a stagiunii, „Tunarii” târgovișteni au dobândit pe modesta FC Păpăuți cu 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Mihăilă (67).

Echipa de pe malul drept al Ialomiței nu a făcut un meci bun, dimpotrivă. Dar, „scopul scuză mijloacele”. Fără să strălucească, echipa lui Ghiorghi Zotic a forțat cât a fost nevoie ca să obțină cele trei puncte și prima de joc. A terminat campionatul en-fanfare.

În faza a doua a obținut următoarele rezultate: 1-1 și 2-0 cu Urban Titu, 1-2 și 3-2 cu Conpet Ploiești, 2-0 și 1-5 cu Avântul Regin, 2-0 și 1-0 cu FC Păpăuți.

Marți, în semifinalele Cupei Rmâniei, faza județeană, FCM a întalnit pe Atletic Fieni (locul 4 în liga a 4-a). Meciul s-a disputat pe stadionul Dumitru Tică Popescu, din Pucioasa, și a fost câștigat de târgovișteni, cu scorul de 6-4, după executarea loviturilor de departajare. După timpul regulamentar (90 minute) și două reprize de prelungiri, a câte 15 minute, scorul a fost egal, 1-1 (D.Cernea 73/Ciobanu 19). La loteria loviturilor de departajare, „Tunarii” au fost mai preciși și au punctat de cinci ori, prin: Mândru, Gâldău, D.Cernea, Lungeanu, Olteanu/Marina, G.Mădăran, Fășie. A ratat pentru Atletic M. Cernea.

De remarcat faptul că, din minutul 89, roș-albaștrii au evoluat cu un om în minus, Neagu fiind eliminat de centralul Ionuț Iugulescu.

În ultimul act, FCM Târgoviște va juca la Fieni, cu Flacăra Moreni, sâmbătă – 14 iunie, ora 11:00.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*