Știri, Muntenia-Sud, România|joi, martie 4, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FCM Târgovişte, remiză nesperată cu CS Afumaţi

FOTBAL: FCM Târgovişte, remiză nesperată cu CS Afumaţi 

fcm targoviste

FCM Târgovişte a obţinut un punct mare în etapa a 18-a a Ligii a 3-a, după ce a încheiat nedecis disputa cu CS Afumaţi (1-1) de pe teren propriu. Chiar dacă au plecat cu şansa a doua în acest joc, dâmboviţenii s-au mobilizat la maximum şi nu au lăsat niciodată adversarul să intre în posesia tuturor punctelor. Mai mult de atât, pe durata întâlnirii, componenţii Municipalului s-au aflat în mai multe rânduri la conducerea jocului, iar în minutul 58 au reuşit să deschidă scorul, prin Săndulescu. Pentru CS Afumaţi, cel care a restabilit egalitatea pe tabelă, a fost nou-intratul pe teren Voican (62).

În disputa cu ilfovenii, Puiu Becheanu a aruncat în luptă un „11” alcătuit din Zgâmbău –Daia (63 Dumitru), Coman, Oprea, T. Calofir – I. Constantin (90+3 Lungeanu), Mihăilă (90+3 Mădăran), Maria, Enescu – Săndulescu, Dragnea (81 Neagu).

În clasamentul seriei C3, rezultatul de egalitate contabilizat împotriva lui CS Afumaţi nu a ajutat deloc gruparea din Şotânga. La capătul meciului cu ilfovenii, FCM Târgovişte a coborât pe locul 12, la două lungimi distanţă de prima poziţie retrogradabilă. Runda viitoare, formaţia finanţată de Ghiorghi Zotic va înfrunta, în deplasare, pe CS Ştefăneşti, un alt adversar redutabil al seriei.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*