Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FCM Târgovişte, salvată de la retrogradare de rivala de moarte!

FOTBAL: FCM Târgovişte, salvată de la retrogradare de rivala de moarte! 

FCM Targoviste 2

Grijile retrogradării au trecut şi pentru FCM Târgovişte, după meciul cu Chindia Târgovişte, din penultima etapă a Ligii a 3-a. Gruparea din Şotânga a reuşit cu chiu cu vai să obţină un succes la limită (1-0) împotriva liderului din C3, la capătul unui gol marcat de Mihăilă, în debutul actului secund. După ce a tremurat serios în prima repriză, când fotbaliştii Chindiei s-au întrecut în ratări la poarta lui Zegheru, Municipalul şi-a dovedit „supremaţia” în ultimele 45 de minute de joc, când „conturile” au fost reglate în pauza de odihnă.

Mai mult de atât, excluzând reuşita lui Mihăilă şi şutul (cam nevrut) în bară al lui Popa, a doua parte a întâlnirii a fost una precum la circ, în care toată lumea prezentă în tribune se amuza de „frumoasa scenetă” oferită de cei 22 de „actori” din teren şi cei trei „regizori” ai fluierului.

Prin victoria obţinută în faţa rivalei de moarte, FCM a acumulat 30 de puncte în clasament şi şi-a consolidat locul 10 în seria C3. De asemenea, patronul Ghiorghi Zotic a arătat încă o dată că este un fin cunoscător al fotbalului din acest eşalon, după ce oferă fotbaliştilor prime de joc în loc de salarii şi îi adună pe aceştia la antrenamente cu doar câteva zile înainte de startul competiţiei. Iar, lucrul cel mai interesant din toată povestea asta reală a fost faptul că jucătorii Municipalului au reuşit să câştige toată zestrea de puncte cu Chindia jucând în inferioritate numerică din minutul 77 şi cu un singur antrenament efectuat în săptămâna premergătoare meciului! Asta da reţetă a succesului a clubului din Şotânga!

FCM Targoviste 1

FCM Târgovişte – Chindia Târgovişte 1-0 (0-0)

Marcator: Mihăilă (48)

FCM: Zegheru – Neagu (22 Maria), Oprea (77 Dumitru), Coman, Calofir – Daia (85 Mădăran), Săndulescu, Leţu, Enescu – Mihăilă (82 Lungeanu), Dragnea. Antrenor: Haralambie Becheanu

Chindia: Gârlea – Pătru, Vătavu (77 B. Matei), Ispas, C. Dinu – Anton (66 Penescu), Voinea – Dobre, Cherchez (76 A. Ilie), Grigore (62 Parghel) – Popa. Antrenor: Nicu Croitoru

Cartonaş roşu: Maria (77).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*