Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FCM Târgovişte şi Flacăra Moreni, proiect de viitor în comun?

FOTBAL: FCM Târgovişte şi Flacăra Moreni, proiect de viitor în comun? 

fotbal

FCM Târgovişte s-a salvat de la retrogradare, dar lucrurile nu sunt tocmai la locul lor la divizionara C dâmboviţeană. Finanţatorul clubului, Ghiorghi Zotic, pare tot mai decis să lase în plan secund Municipalul, după ce a ajuns să se confrunte nu mari probleme de sănătate.

Pentru a nu se alege praful de proiectul său fotbalistic, omul de afaceri din Şotânga este dispus să meargă pe mâna unei fuziuni cu orice echipă ce îşi doreşte acest lucru. O primă opţiune în acest sens este Flacăra Moreni, formaţie care îşi doreşte enorm să joace în Liga a 3-a, dar care păstrează şanse reduse de a mai ajunge la barajul de promovare în actualul sezon.

ghiorghi zotic

„Orice se poate întâmpla cu FCM-ul în viitorul apropiat. Întâmpin anumite probleme de sănătate şi nu prea îmi mai stă mintea la fotbal. Sunt dispus să implementez lucruri noi în club pentru ca acesta să-şi poată continua activitatea mai departe. Este posibil chiar să recurgem la o fuziune cu Flacăra Moreni sau cu orice altă echipă care îşi doreşte un astfel de lucru. Dacă oamenii de la Moreni vor să facem o echipă puternică eu nu mă opun. Oricum, în acest sens, timpul le va rezolva pe toate”, ne-a declarat Ghiorghi Zotic.

Cu o etapă înainte de finalul stagiunii, FCM Târgovişte ocupă locul 10 în seria C3 şi a scăpat de orice emoţie a retrogradării, după succesul cu Chindia Târgovişte. În ceea ce o priveşte Flacăra, aceasta se clasează pe locul 2 în campionatul judeţean şi are şanse foarte mici de a mai accede la barajul de promovare al Ligii a 3-a, după ce liderul din Aninoasa a ajuns de neînvins în partea secundă a campionatului.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*