Știri, Muntenia-Sud, România|luni, decembrie 9, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FCM Târgovişte trăieşte periculos ultima parte a campionatului!

FOTBAL: FCM Târgovişte trăieşte periculos ultima parte a campionatului! 

puiu becheanu FCM Targoviste

Aflată pe loc retrogradabil în seria C3 (13), gruparea din Şotânga vizează să acumuleze cât mai multe puncte în ultimele meciuri din actualul sezon. Conducerea tehnică consideră că Municipal poate evita căderea în campionatul judeţean dacă se iese cu fruntea sus din cele trei finale de foc cu SCM Piteşti, Chindia Târgovişte şi Concordia 2 Chiajna.

„Putem scăpa de retrogradare. În mare parte, totul depinde de noi. Trebuie să ne ajutăm singuri pentru a rămâne în Liga a 3-a. Dacă vom obţine cel puţin şapte puncte în ultimele trei etape, cred că ne putem salva. În schimb, dacă nu vom reuşi acest lucru, ne va fi foarte greu. Până la final se vor face multe calcule, atât cu noi, cât şi cu contracandidatele noastre, pentru că oricine se mai poate încurca”, ne-a declarat antrenorul FCM-ului, Puiu Becheanu.

În seria C3, echipa dâmboviţeană se luptă cu CS Podari, Vişina Nouă, Muscelul Câmpulung, Inter Clinceni şi Atletic Bradu pentru supravieţuirea în eşalonul al treilea.

Fără trei piese de bază în meciul cu SCM Piteşti

Municipalul afişează numeroase probleme de lot înaintea penultimei deplasări din campionat. Pentru înfruntarea cu SCM Piteşti, conducerea tehnică nu poate miza pe trei jucători exponenţiali din primul „11”. Astfel, în deplasarea din „Trivale”, divizionara C dâmboviţeană nu-i poate folosi pe Maria (suspendat), Mândru şi Oprea (accidentaţi), amândoi fiind transportaţi de urgenţă la spital din cauza accidentărilor suferite în meciul cu Muscelul Câmpulung.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*