Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FCM Târgovişte, victorie importantă la Piteşti

FOTBAL: FCM Târgovişte, victorie importantă la Piteşti 

fcm targoviste

Runda cu numărul 24 a Ligii a 3-a a fost una de bun augur pentru FCM Târgovişte. Gruparea din Şotânga a reuşit să obţină o victorie esenţială pentru evitarea retrogradării, în meciul cu SCM Piteşti, din penultima deplasare a campionatului. Pe terenul argeşenilor, elevii lui Puiu Becheanu s-au impus cu scorul de 2-0, în urma reuşitelor semnate de Săndulescu (12) şi Mihăilă (81).

După succesul din „Trivale”, Municipalul a urcat pe locul 10 în seria C3, cu 27 de puncte acumulate, şi continuă să ducă o luptă dârză cu Inter Clinceni, CS Podari, Muscelul Câmpulung şi CS Vişina Nouă, pentru supravieţuirea în cel de-al treilea eşalon fotbalistic.

Pentru a-şi asigura prezenţa şi anul viitor în Liga a 3-a, FCM trebuie să obţină alte două rezultate pozitive în disputele cu Chindia Târgovişte şi Concordia 2 Chiajna, din ultimele două etape ale campionatului. În partida cu piteştenii, Municipalul a intrat în posesia tuturor punctelor, după ce a controlat de la un capăt la altul ostilităţile din teren.

Prin succesul cu SCM, divizionara C dâmboviţeană a ajuns la cea de-a şaptea victorie în actuala stagiune.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*