Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FCM Târgovişte, victorie în primul amical

FOTBAL: FCM Târgovişte, victorie în primul amical 

FCM Targoviste

FCM Târgovişte a început cu dreptul puţinele teste de verificare pe care le va susţine în această iarnă. Gruparea din Şotânga a depăşit la scor (7-2), divizionara D Voinţa Pierşinari, într-un meci disputat pe terenul doi al bazei sportive „Alpan”. Golurile Municipalului din primul amical al anului au fost semnate de I. Constantin, Leţu, Enescu, Mândru şi Săndulescu (3). În disputa cu reprezentanta Ligii a 4-a, conducerea tehnică a FCM-ului i-a avut la dispoziţie pe majoritatea jucătorilor achiziţionaţi în această pauză competiţională. Singurul care a lipsit motivat a fost Daia, un jucător transferat de la Chindia Târgovişte.

În disputa cu Pierşinari, remarcatul principal al Municipalului a fost nou-venitul Săndulescu (Chindia), un atacant care a reuşit să înscrie de trei ori în poarta lui Vasiloiu. La capătul partidei cu Voinţa, staff-ul tehnic de la FCM s-a declarat mulţumit de prestaţia roş-albaştrilor, după doar cinci antrenamente efectuate în această iarnă.

„Începutul este promiţător, dar mai avem mult de muncă până vom ajunge acolo unde ne dorim. A fost un test util, dar nu relevant pentru toată lumea”, a spus, foarte scurt, Haralambie Becheanu.

Pentru înfruntarea cu Pierşinari, FCM a mizat pe un „11” alcătuit din: Tudose – Neagu, Coman, Oprea, T. Calofir – I. Constantin, Lungeanu, Mândru, Enescu – Leţu, Dragnea, iar pe parcursul jocului au mai intrat Zegheru, Zgâmbău – Ristoiu, Mădăran, Dumitru, Maria, Mihăilă, Săndulescu, Costache, Zamfir, Gârtea, Nicoară şi Braghidin.
Următorul amical pentru formaţia din Şotânga va fi pe 28 februarie, împotriva Gloriei Gaz Metan Finta sau Viitorului Gura Ocniţei.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*