Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: FCM Târgovişte vizează să transfere patru jucători

FOTBAL: FCM Târgovişte vizează să transfere patru jucători 

FCM Targoviste

FCM Târgovişte îşi propune să achiziţioneze mai mulţi jucători în această săptămână. Cum perioada de transferuri se încheie pe 23 februarie, oficialii clubului din Şotânga vizează să întărească lotul antrenat de Haralambie Becheanu cu mai multe nume noi. Aceştia ţintesc ca, pe lângă jucătorii pe îi vor urca de la „satelit” la prima echipă, să-i mai transfere pe Săndulescu şi Daia, de la Chindia Târgovişte. De asemenea, conducătorii Municipalului mai tratează cu mijlocaşul Costache, de la Voinţa Crevedia şi fundaşul Ristoiu, de la Voinţa Pierşinari.

Eventualele tranferuri ale celor patru jucători ar duce staff-ul tehnic de la Şotânga să mai scape de problemele de lot cu care se confruntă Municipalul pentru retur.

„Ar fi foarte bine să-i achiziţionăm pe cei patru. Ne-ar ajuta mult în meciurile din partea a doua a campionatului. În mare parte o să completăm lotul cu mai mulţi jucători de la echipa a doua. În această iarnă vom pune accentul foarte mult pe fotbaliştii din propria pepinieră”, ne-a declarat Puiu Becheanu.

În schimb, există posibilitatea ca FCM să-l piardă pe Zegheru, un portar care negociază intens cu Chindia Târgovişte. În această pauză competiţională, gruparea din Şotânga i-a pierdut pe Dumitrescu (plecat la muncă în Anglia), Gâldău (s-a retras), Timofte (Flacăra Moreni) şi Constantinescu (Urban Titu). Problemele financiare cu care se confruntă finanţatorul Ghiorghi Zotic au făcut ca reunirea lotului de la FCM să aibă loc pe 16 februarie.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*