Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL FEMININ: CSȘ Târgoviște, eliminată în sfeturi la turneul de futsal U17

FOTBAL FEMININ: CSȘ Târgoviște, eliminată în sfeturi la turneul de futsal U17 

css

Prestație acceptabilă pentru echipa de fotbal feminin U17 a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște la turneul de futsal organizat de Federația Română de Fotbal la Odorheiu Secuiesc. Formația antrenată de Mihai Tătăranu s-a oprit în sferturile de finală ale întrecerii, după ce a fost depășită de gazdele de la Vasas Feminina Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 0-2.

Târgoviștencele au fost de neoprit în faza grupelor, bifând trei succese din tot atâtea meciuri jucate: 6-1 cu Venus Maramureș, 5-2 cu CFR Timișoara și 11-0 cu Ladies Târgu Mureș. Golgetera CSȘ-ului la acest turneu a fost Alexandra Sfiea, jucătoare ce a marcat șase goluri.

La competiția de la Odorheiu Secuiesc, lotul echipei dâmbovițene le-a cuprins pe Irina Smărăndoiu – Ștefania Burcea, Florentina Ionescu, Ioana Ionescu, Diana Rădoi, Denisa Palanță, Melisa Buleandră, Gabriela Gurău și Alexandra Sfiea. Turneul desfășurat sub egida FRF a fost câștigat de Olimpia Cluj, formație ce a dispus în finală de Armonia Fălticeni cu 2-1.

Pe de altă parte, duminică, de la ora 12:00, echipa de senioare a CSȘ-ului va înfrunta pe Fair-Play București, în optimile de finală ale Cupei României.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*