Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 24, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte, înfrângere dureroasă cu ASA Târgu Mureş

FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte, înfrângere dureroasă cu ASA Târgu Mureş 

css-tgv

Echipa de fotbal feminin a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște a fost învinsă, în această după-amiază, pentru prima dată în Superligă. După victoria cu Real Craiova (1-0) și remiza cu Independeța Baia Mare (2-2), gruparea dâmbovițeană a cedat în deplasare, cu ASA Târgu Mureș, cu 1-6, într-un joc restanță din etapa a doua. Pe terenul ultimei câștigătoare a Cupei României, formația dâmbovițeană a fost depășită la toate capitolele de ardelence. La cum au decurs ostilitățile din teren, nici antrenorul Mihai Tătăranu nu a putut spera la mai mult de la elevele sale.

“ASA este o echipă care nu putea fi încurcată de noi. Era greu să scoatem un rezultat pozitiv ținând seama e diferențele dintre cele două echipe sunt mari. Noi suntem încă o echipă mică pentru Cluj sau Târgu Mureș. Împotriva acestor echipe este greu să vezi miracole”, ne-a declarat Mihai Tătăranu.

Singurul gol al Târgoviștei pe malul Mureșului a fost marcat de Maria Neacșu, în repriza a doua. CSȘ a mizat în acest meci pe serviciile unor jucătoare precum I. Smărăndoiu – F. Ionescu, Mih. Neacșu, S. Oprica, Ș. Burcea – M. Merlan. G. Vasile, A. Sfiea, A. Tomescu – Mar. Neacșu, I. Ionescu, iar în actul secund au mai intrat G. Gurău, I. Negulescu și A. Dobre.

CSȘ va sta la sfârșitul acestei săptămâni pentru că este pauză dedicată echipei naționale, iar miercurea viitoare, trupa lui Tătăranu va da piept cu Vasas Femina, într-un joc restanță din etapa a 3-a.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*