Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte, locul 2 la Campionatul Naţional de tineret speranţe

FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte, locul 2 la Campionatul Naţional de tineret speranţe 

css 1

CSŞ Târgovişte a încheiat la înălţime Campionatul Naţional de tineret speranţe la fotbal feminin. Echipa de junioare antrenată de Mihai Tătăranu a terminat pe locul 2 stagiunea după ce s-a recunoscut înfrântă în finala competiţiei. În disputa pentru aur, târgoviştencele au cedat în faţa gazdelor de la Vasas Femina Odorheiu Secuiescu, la limită, cu scorul de 0-1.

În finală, dâmboviţencele nu au mai găsit resursele necesare pentru obţinerea victoriei, aşa cum s-a observat, ieri, în disputa cu Olimpia Cluj, din semifinale, când s-au impus la capătul loviturilor de departajare.

Pentru înfruntarea din ultimul act al întrecerii, Tătăranu a aruncat în luptă o formulă de echipă alcătuită din I. Smărăndoiu – G. Gurău, Ş. Burcea, S. Oprica, D. Palanţă – M. Neacşu, M. Buleandră, M. Merlan, A. Sfiea, I. Negulescu – C. Moraru, iar în actul secund a mai apelat la L. Lipioaşcă.

Încheierea campionatului a dus conducerea tehnică a CSŞ-ului să transmită că parcursul echipei a fost unul foarte bun la prima apariţie în cadrul acestei competiţii.

„Acum putem spune că am avut parte de un sezon excelent. Am fost aproape să ocupăm primul loc, dar ne-am împotmolit în finală. În acest sezon ne-am propus să urcăm cât mai sus, iar locul este pe deplin meritat. Să baţi în semifinale Olimpia Cluj este o mare performanţă. Dacă eram mai atenţi, puteam învinge şi pe Vasas Femina în finală. 2016 a fost un an la superlativ pentru fotbalul feminin târgoviştean, încununat cu o promovare în Superligă a echipei de senioare şi un loc 2 la tineret speranţe. Pentru fete urmează o vacanţă de trei săptămâni”, ne-a declarat Mihai Tătăranu.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*