Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 20, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte, locul 4 la turneul de la Tărlungeni

FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte, locul 4 la turneul de la Tărlungeni 

css targoviste fete

CSŞ Târgovişte s-a clasat pe locul 4 la turneul de dezvoltare al fotbalului feminin desfăşurat la Tărlungeni. Echipa de fete antrenată de Mihai Tătăranu a ratat şansa de a ocupa ultimul loc pe podium, după ce a fost învinsă de Independenţa Baia Mare (0-4), în finala mică a întrecerii. Până la înfruntarea cu băimărencele, CSŞ s-a prezentat destul de bine în faza grupelor, acolo unde a înregistrat următoarele rezultate: 3-3 cu Universitatea Alexandria, 4-1 cu Ladyes Târgu Mureş, 6-1 cu Fair-Play Bucureşti, 1-0 cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, 2-1 cu Viitorul Drobeta Turnu Severin şi 1-2 cu Armonia Dolheşti. Turneul a fost adjudecat de Vasas Femina, după ce a trecut în finală de Universitatea Alexandria (2-0).

Pentru competiţia de la Tărlungeni, Mihai Tătăranu a folosit un lot alcătuit din nouă jucătoare: Irina Smărăndoiu – Alina Dobre, Gabriela Gurău, Cătălina Ghergu, Melisa Buleandră, Anne Marie Hamlaser, Larisa Vasile, Miruna Ivănescu şi Ana Maria Frăsie.

Mâine, CSŞ Târgovişte va pleca la Odorheiu Secuiesc, pentru a participa la turneul final destinat echipelor U17. La întrecerea în care vor lua startul şase formaţii, echipa dâmboviţeană mizează pe un lot de jucătoare format din Irina Smărăndoiu – Ramona Coman, Camelia Moraru, Andreea Costache, Ştefania Burcea, Gabriela Gurău, Cătălina Ghergu, Anne Marie Hamlaser, Alexandra Sfiea, Maria Neacşu, Alina Dobre, Oana Şulea şi Izabela Costache.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*