Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL FEMININ: CSȘ Târgoviște s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României

FOTBAL FEMININ: CSȘ Târgoviște s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României 

css tgv

Debut cu dreptul în noul an pentru echipa de fotbal feminin CSȘ Târgoviște! Gruparea dâmbovițeană s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, la sfârșitul săptămânii trecute. Formația antrenată de Mihai Tătăranu a urcat în noua fază a competiției după ce a trecut în optimi de Fair-Play București, cu scorul de 4-3, la capătul “dublelor” reușite de Maria Neacșu și Denisa Palanță.

În disputa susținută în Capitală, CSȘ a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din F. Ionescu – A. Tomescu, Mih. Neacșu, S. Oprica, Ș. Burcea – G. Vasile, D. Palanță, Mar. Neacșu, A. Sfiea – D. Palanță, N. Barbos, iar în actul secund au mai intrat I. Ionescu, G. Gurău și M. Buleandră.

Celelalte formații care au acces în sferturi sunt Independența Baia Mare, Heniu Prundu Bârgăului, Olimpia Cluj și CFR Timișoara, iar meciurile dintre Măgura Bacău – Navobi Iași, Universitatea Alexandria – Real Craiova și Vasas 2 Odorheiu Secuiesc – ASA Targu Mureș vor avea loc în prima parte din luna martie.

Duminică, de la ora 11:00, CSȘ Târgovișre reia campionatul, printr-un meci, în deplasare, împotriva Independenței Baia Mare.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*