Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, octombrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României

FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României 

css fotbal feminin

Echipa de fotbal feminin CSŞ Târgovişte a reuşit, astăzi, calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. La ultimul joc din acest an, echipa lui Mihai Tătăranu a avut parte de o evoluţie pe măsură şi a învins pe Vasas Femina Odorhei, cu scorul de 2-0. Cele două goluri au purtat semnătura Mihaelei Radu, una dintre marcatoarele principale ale CSŞ-ului în prima parte a sezonului. Dacă târgoviştencele nu s-ar fi jucate cu ocaziile la poarta adversarului, scorul putea fi mult mai mare pentru liderul din prima serie a Ligii I.

„Ne bucurăm foarte mult că am reuşit calificarea în sferturi. 2015 a fost unul dintre cei mai buni ani din istoria clubului. În Cupă am ajuns în sferturi, iar în campionat vom ierna din postura de lider”, ne-a declarat Mihai Tătăranu, un antrenor ce vizează la urcarea CSŞ-ului în semifinalele competiţiei KO şi la promovarea echipei în Superligă la finalul sezonului.

Pentru disputa cu Vasas, CSŞ a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din R. Neagu – E. Olteanu, D. Comănoiu, S. Oprica, Ş. Burcea – M. Merlan, E. Ghiorghiulescu, A. Sfiea, C. Moraru – I. Oprescu, M. Radu, iar pe final de joc pe teren a mai intrat M. Preda.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*