Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 5, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte s-a calificat în turul 3 al Cupei României

FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte s-a calificat în turul 3 al Cupei României 

css fotbal feminin

Echipa de fotbal feminin CSŞ Târgovişte este de neoprit în actuala stagiune. După ce în campionat a ajuns la patru victorii, din tot atâtea meciuri, gruparea dâmboviţeană s-a calificat în turul 3 al Cupei României, după ce a spulberat-o pe Universitatea Alexandria, cu scorul de 9-1. În disputa cu teleormănencele, elevele lui Mihai Tătăranu au început în forţă jocul, iar în minutul 2, aveau deja un avantaj de două goluri pe tabelă. Reuşitele CSŞ-ului cu Alexandria au fost semnate de Mihaela Radu (4), Ioana Oprescu (2), Mihaela Merlan, Maria Neacşu şi Ioana Ilieş.

Precum în ultimul joc din campionat, cel cu Viitorul Reghin (5-1), Mihaela Radu a fost din nou extrem de eficientă în faza ofensivă, marcând nu mai puţin de patru „boabe” în poartă Universităţii.

Pentru înfruntarea cu Alexandria, din turul 2 al Cupei, Mihai Tătăranu a aruncat în luptă un „11” alcătuit din R. Neagu – E. Olteanu, D. Comănoiu, Ş. Burcea, E. Ghiorghiulescu – M. Merlan, M. Neacşu, C. Moraru, A. Sfiea – I. Oprescu, M. Radu, iar după pauză a mai apelat la I. Smărăndoiu – I. Ilieş, R. Coman, F. Moise şi M. Preda.

Duminică, CSŞ va evolua în compania Viitorului Buzău, pe teren propriu, într-un nou meci din Liga I, competiţie unde este liderul la zi al seriei I.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*