Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte s-a calificat în turul doi al Cupei României

FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte s-a calificat în turul doi al Cupei României 

css tgv fotbal feminin

Debut excelent pentru CSŞ Târgovişte în Cupa României la fotbal feminin! Echipa dâmboviţeană a reuşit calificarea în turul secund al competiţiei KO după ce a obţinut o victorie categorică în faţa Transilvaniei Braşov, în runda inaugurală. Împotriva formaţiei nou-înfiinţate, trupa lui Mihai Tătăranu a dat recital şi a bifat un succes cu scorul de 12-1. Remarcata jocului a fost componenta CSŞ-ului, Melisa Buleandră, jucătoare care a marcat nu mai puţin de şase goluri în poarta grupării ardelene. Pe lângă Melisa, alte jucătoare de la CSŞ care au mai reuşit să încrie la primul joc oficial din actualul sezon au mai fost Denisa Palanţă (2), Alexandra Sfiea, Mihaela Merlan, Camelia Moraru şi Maria Neacşu.

În disputa cu Transilvania, Tătăranu a folosit o formulă de echipă ce le-a cuprins pe I. Smărăndoiu – G. Gurău, E. Olteanu, S. Oprica, Ş. Burcea – M. Neacşu, A. Sfiea, A. Palanţă, M. Merlan – C. Moraru, M. Buleandră, iar pe parcursul jocului au mai intrat M. Preda, O. Ilieş şi E. Niţă. La sfârşitul săptămânii viitoare, gruparea dâmboviţeană va debuta şi în campionat (Liga I), pe teren propriu, împotriva Selenei Constanţa.

Echipa a fost întărită cu cinci jucătoare

CSŞ Târgovişte s-a întărit în pauza competiţională cu cinci jucătoare destul de valoroase. Printre fotbalistele care au fost înregimentate la clubul dâmboviţean de numără Mihaela Merlan (Olimpia Cluj Napoca), Sandra Oprica, Elena Niţă, Oana Ilieş şi Mihaela Radu, toate patru achiziţionate de la CS Brazi.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*