Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte şi-a încheiat aventura în Cupă!

FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte şi-a încheiat aventura în Cupă! 

css tgv

Echipa de fotbal feminin CSŞ Târgovişte şi-a luat adio de la Cupa României în acest sezon. Formaţia lui Mihai Tătăranu s-a oprit în faza sferturilor de finală, după ce a fost făcută KO de ASA Târgu Mureş. Astăzi, pe teren propriu, dâmboviţencele au cedat cu un neverosimil 0-13, după ce ardelencele au controlat de la un capăt la altul ostilităţile din teren.

Chiar dacă staff-ul tehnic a apelat la o formulă de echipă alcătuită din „veterane”, CSŞ Târgovişte a reprezentat un simplu partener de antrenament pentru gruparea unde evoluează şi portăriţa dâmboviţeană Andreea Părăluţă. Mihai Tătăranu a trimis în teren un „11” alcătuit din R. Neagu – E. Olteanu, E. Ghiorghiulescu, S. Oprica, Ş. Burcea, M. Merlan, I. Oprescu, M. Neacşu, C. Moraru, M. Radu şi L. Cosma, iar pe parcursul întâlnirii au mai intrat I. Smărăndoiu – A. Dorobanţu, G. Gurău şi A. Sfiea.

Cinci jucătoare de la CSŞ sub „tricolor”

CSŞ Târgovişte a avut cinci jucătoare convocate la naţionalele Under 16 şi 19 ale României. Cvintetul de fotbaliste care au fost selecţionate sub „tricolor” a fost format din: Ştefania Burcea, Gabriela Gurău, Denisa Palanţă, Camelia Moraru (toate U16) şi Maria Neacşu (U19). Cele două naţionale ale României au susţinut mai multe meciuri în cadrul unor turnee de pregătire găzduite de Italia. Reprezentativa U16 a fost una dintre cele mai puternice echipe prezente la turneul „Calcio Giovanissimi”, iar la final s-a clasat pe locul 2, după ce a bifat două victorii şi tot atâtea înfrângeri. Dâmboviţeanca Camelia Moraru a reuşit să marcheze în disputa cu Dusseldorf o „triplă”, la capătul unui meci în care România s-a impus cu 4-1.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*