Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte şi-a respectat blazonul şi cu Buzău

FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte şi-a respectat blazonul şi cu Buzău 

css fotbal feminin

CSŞ Târgovişte şi-a arătat încă o dată superioritatea în Liga I de fotbal feminin. Gruparea dâmboviţeană a făcut o nouă victimă în campionat, după ce a trecut de Viitorul Buzău, cu scorul de 1-0, în urma unui gol marcat de Mihaela Merlan. În partida cu ocupanta locului 3, liderul seriei I şi-a asigurat toate punctele puncte chiar dacă a mizat pe foarte puţine senioare. Prin succesul cu Viitorul, CSŞ şi-a consolidat primul loc în clasament, dar în acelaşi timp a ajuns la a cincea victorie consecutivă în campionat şi la cea de-a şaptea stagională.

Pentru înfruntarea cu Buzău, antrenorul Mihai Tătăranu a aruncat în luptă un „11” alcătuit din R. Neagu – R. Coman, E. Olteanu, S. Oprica, Ş. Burcea – M. Merlan, M. Neacşu, A. Sfiea, D. Palanţă – C. Moraru, G. Gurău, iar în repriza a doua a mai apelat la I. Smărăndoiu – F. Moise, A. Dobre, A. Ştefănescu şi I. Ilieş.

Conducerea tehnică a formaţiei târgoviştene şi-a propus să încheie turul campionatului fără înfrângere, iar în retur să tragă la promovarea în Superligă. Următorul joc pentru CSŞ va fi în deplasare (8 noiembrie), cu Măgura Bacău.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*