Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte, tot mai aproape de Superligă

FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte, tot mai aproape de Superligă 

css feminin

CSŞ Târgovişte se îndreaptă cu paşi repezi spre Superliga naţională de fotbal feminin. Liderul Ligii I şi-a mărit ecartul în clasamentul seriei I faţă de a doua clasată, Viitorul Reghin, după ultimul meci susţinut în campionat. Prin succesul obţinut la Reghin (3-1), în etapa a 12-a, CSŞ s-a distanţat la nouă puncte de urmăritoare, cu şase runde înainte de finalizarea întrecerii.

Împotriva Viitorului, formaţia dâmboviţeană a răzbunat eliminarea din Cupa României, suferită în faţa lui ASA Târgu Mureş, în faza sferturilor de finală. În disputa cu Reghin, marcatoarele CSŞ-ului au fost Loredana Cosma (2) şi Camelia Moraru. Antrenorul Mihai Tătăranu a apelat cu Viitorul la următoarea formulă de echipă: R. Neagu – Ş. Burcea, E. Olteanu, S. Oprica, D. Palanţă – M. Neacşu, A. Sfiea, M. Merlan, L. Cosma – M. Buleandră, C. Moraru, iar în actul secund au mai intrat I. Smărăndoiu – G. Gurău şi A, Tomescu.

Runda viitoare, CSŞ va înfrunta, pe teren propriu, pe CSM Paşcani. Pe de altă parte, I. Smărăndoiu, C. Moraru, Ş. Burcea şi D. Palanţă vor pleca, luni, în Bulgaria cu naţionala României U16 pentru un turneu de promovare a fotbalului feminin.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*