Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 15, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte, tot mai aproape de Superligă!

FOTBAL FEMININ: CSŞ Târgovişte, tot mai aproape de Superligă! 

css targoviste fotbal fete

Echipa de fotbal feminin CSŞ Târgovişte are parte de un sezon foarte bun. Gruparea dâmboviţeană şi-a asigurat, astăzi, calificarea la barajul de promovare în Superligă, după ce o obţinut o victorie clară împotriva lui Navobi Iaşi (5-2), într-un meci ce a contat pentru ultima etapă a play-off-ului. În urma categoricului succes cu moldovencele, obţinut pe teren propriu, CSŞ a terminat pe locul 2, în seria a doua a Ligii I, cu 21 de puncte acumulate. La ultima dispută din play-off, golurile formaţiei antrenate de Mihai Tătăranu au fost marcate de I. Oprescu, E. Ghiorghiulescu, A. Sfiea (2) şi C. Moraru.

Pentru înfruntarea cu ocupanta primului loc din serie, CSŞ a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din I. Smărăndoiu – M. Preda, E. Olteanu, E. Ghiorghiulescu, R. Coman – A. Sfiea, M. Neacşu, C. Dunavăţu, R. Cioacătă – C. Moraru, I. Oprescu, iar pe parcursul jocului au mai intrat pe teren G. Gurău, A. Dorobanţu, D. Palanţă şi F. Moise.

CS Universitatea Alexandria, adversarul din baraj

În meciul de baraj pentru accederea în primul eşalon al ţării, CSŞ Târgovişte va înfrunta pe CS Universitatea Alexandria, echipă ce a terminat pe ultimul loc play-out-ul Superligii. Duelul dintre dâmboviţence şi formaţia din Teleorman se va disputa în dublă manşă (tur-retur), iar primul joc va avea loc, duminică, de la ora 17:00, pe stadionul din Nucet.

Mihai Tătăranu lasă de înţeles că CSŞ Târgovişte este pregătită să facă pasul în Superligă, chiar dacă, la începutul sezonului, obiectivul acesteia nu a fost promovarea.

„Duelul din baraj se anunţă foarte greu pentru echipa noastră. Vom face tot ce depinde de noi să trecem de Alexandria. Dacă acum am intrat în hora promovării, vom lupta până la capăt pentru a urca în Superligă. Fetele au demonstrat că vor să joace mai sus, începând din noul sezon. În această stagiune, obiectivul nostru a o fost o clasare cât mai sus în Liga I şi nicidecum promovarea în primul eşalon”, ne-a spus antrenorul secţiei de fotbal a clubului dâmboviţean.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*