Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL FEMININ: Recital dâmboviţean pentru o victorie categorică

FOTBAL FEMININ: Recital dâmboviţean pentru o victorie categorică 

css fotbal feminin

Echipa de fotbal feminin CSŞ Târgovişte şi-a respectat din nou blazonul în Liga I, obţinând o victorie categorică pe teren propriu. După remiza cu Măgura Bacău, sportivele antrenate de Mihai Tătăranu au strâns imediat rândurile şi au învins pe Universitatea Galaţi, cu 6-2.

Recitalul CSŞ-ului în disputa cu formaţia de la Dunăre s-a evidenţiat în actul secund, când dâmboviţencele au reuşit să marcheze de nu mai puţin de cinci ori. Într-o dispută în care adversarul a rezistat doar o repriză, golurile liderului din prima serie a Ligii au fost semnate de I. Oprescu (3), M. Merkan (2) şi A. Sfiea.

Pentru duelul cu Galaţi, CSŞ a început jocul într-o formulă de echipă alcătuită din R. Neagu – Preda, E. Olteanu, S. Oprica, Ş. Burcea – I. Ilieş, A. Sfiea, G. Gurău, M. Merlan – I. Oprescu, A. Ştefănescu, iar la reluare au mai jucat I. Smărăndoiu – A. Dorobanţu şi A. Tomescu.

Cum mai are doar un meci de jucat în acest tur, cel cu Universitatea Alexandria (29 noiembrie), conducerea tehnică a CSŞ-ului speră ca echipa să rămână neînvinsă în prima parte a campionatului.

„Ne-a mai rămas doar un singur meci de susţinut în acest an. Vrem să obţinem un rezultat pozitiv şi cu Alexandria pentru a termina fără înfrângere turul. Cu siguranţă, în mare parte vom încheia această parte a campionatului pe primul loc”, ne-a spus Mihai Tătăranu.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*