Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL FEMININ: Roxana Oprea a fost achiziţionată de campioana Olimpia Cluj

FOTBAL FEMININ: Roxana Oprea a fost achiziţionată de campioana Olimpia Cluj 

Foto: Dan Porcutan / servusphoto.smugmug.com

Dâmboviţeanca Roxana Oprea (27 ani) a revenit în fotbalul feminin românesc! Portarul echipei naţionale a Românei va evolua în noul sezon la Olimpia Cluj, campioana en-titre a ţării. Pentru a evolua la Cluj, târgovişteanca s-a despărţit de FSK St. Polten Spratzern, deţinătoare a titlului de campioni în Austria. Roxana a ales-o pe Olimpia pentru a evolua în noul sezon de Champions League în tricoul unei echipe româneşti. Dâmboviţeanca s-a arătat încântată de campioana României.

„Am ales Olimpia pentru că este o echipă bună, echipă tânără, iar cu majoritatea dintre jucătoare sunt colegă la echipa naţională, dar şi prietene. Sper să pot ajuta Clujul în Champions Legaue şi în campionat”, a precizat Roxana pentru site-ul oficial al Olimpiei Cluj.

Pe lângă St. Polten, alte echipe puternice la care a mai evoluat târgovişteanca sunt Zhinocha Liha (Ucraina) şi Amazones Dramas, unde cu ultima formaţie a devenit campioană în Grecia.

Tot în această vară, o altă dâmboviţeancă şi tot portar al naţionalei României, Andreea Părăluţă, a ajuns la Atletico Madrid, de la ASA Târgu Mureş.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*