Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL FEMININ: Start bun pentru CSŞ Târgovişte în play-off

FOTBAL FEMININ: Start bun pentru CSŞ Târgovişte în play-off 

css targoviste fotbal feminin

Echipa de fotbal feminin CSŞ Târgovişte a început perfect play-off-ul Ligii I. Formaţia antrenată de Mihai Tătăranu a dat recital în primul meci din această fază şi a învins la scor pe Armonia Dolheşti (9-0). Cum a beneficiat de serviciile a numeroase senioare, gruparea dâmboviţeană şi-a asigurat toate cele trei puncte încă din prima repriză (8-0). Cele nouă reuşite ale CSŞ-ului au fost semnate de I. Oprescu (4), E. Ghiorghiulescu, A. Sfiea, C. Moraru, M. Buleandră şi E. Coman.

În disputa cu Armonia, Tătăranu a aruncat în luptă un „11” alcătuit din: Luiza Zmărăndoiu – Maria Preda, Elena Olteanu, Roxana Coman, Maria Neacşu – Cristiana Dunavăţu, Alexandra Sfiea, Roxana Cioacăta – Ioana Oprescu, Elena Ghiorghiulescu, iar în actul secund a mai apelat la Gabriela Gurău, Denisa Palanţă, Florina Moise, Ana Maria Hamnaser şi Melisa Buleandră.

Obiectivul CSŞ-ului în actualul sezon este promovarea în Superligă. În al doilea joc din play-off, dâmboviţencele vor înfrunta în deplasare pe Selena Constanţa (10 mai). Tot în prima etapă a play-off-ului – Seria 2, Navobi Iaşi a trecut de Selena Constanţa cu scorul de 12-0.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*