Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 1, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL FEMININ: Start lansat pentru CSŞ Târgovişte în Liga I

FOTBAL FEMININ: Start lansat pentru CSŞ Târgovişte în Liga I 

css

Echipa de fotbal feminin a Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte a început perfect noul campionat al Ligii I. După două victorii consecutive, obţinute în tot atâtea meciuri disputate, trupa lui Mihai Tătăranu a ajuns să aibă maximum de puncte.

În cea de-a doua etapă a întrecerii, CSŞ a învins, în deplasare, pe Armonia Dolheşti, cu scorul de 2-0, la capătul „dublei” realizate de Ioana Oprescu.

Pentru disputa din Moldova, staff-ul tehnic târgoviştean a apelat la o formulă de echipă alcătuită din R. Neagu – E. Olteanu, D. Comănoiu, S. Oprica, Ş. Burcea – M. Merlan, A. Sfiea, M. Neacşu, C. Moraru – S. Ilieş, I. Oprescu, iar la reluare au mai intrat R. Coman, G. Gurău şi D. Palanţă.

În prima etapă a campionatului, CSŞ a trecut de Selena Constanţa (3-1), iar în primul tur al Cupei României a eliminat pe Transilvania Braşov (12 -1). La startul sezonului s-a fixat ca principalul obiectiv al echipei să fie calificarea în play-off-ul Ligii I. Runda viitoare, CSŞ Târgovişte va evolua, pe teren propriu, în faţa lui FCM Viitorul Reghin.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*