Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL FEMININ: Tătăranu a dat cărţile pe faţă: „CSŞ nu putea face faţă în Superligă”

FOTBAL FEMININ: Tătăranu a dat cărţile pe faţă: „CSŞ nu putea face faţă în Superligă” 

css fotbal feminin

Echipa de fotbal feminin CSŞ Târgovişte a ratat la mijlocul acestei săptămâni prezenţa în Superligă, după ce a pierdut al doilea meci cu Universitatea Alexandria (2-4), din cadrul barajului de promovare. În manşa secundă a duelului pentru accesul în prima ligă, dâmboviţencele au sperat că pot obţine un rezultat bun, dar până la urmă s-au văzut întrecute la toate capitolele de adversarul teleormănean.

La capătul unei dispute în care au existat trei jucătoare eliminate pe teren (două în contul Universităţii şi una pentru Târgovişte), conducerea tehnică dâmboviţeană a lăsat de înţeles că CSŞ a pierdut pe mâna ei al doilea joc cu formaţia din Teleorman. Mai mult de atât, Mihai Tătăranu a considerat că, dacă ar fi ieşit câştigătoare în acest baraj, CSŞ nu ar fi putut face faţă în eşalonul de elită al fotbalului feminin românesc.

„Am ratat mult pe terenul Universităţii, iar acest lucru ne-a costat enorm. Nu credeam că echipa din Teleorman poate fi atât de agresivă şi totodată să aibă două componente eliminate, din cauza loviturilor aplicate cu pumnul jucătoarelor noastre. Am rămas cu un gust amar dup ceea ce am văzut pe arena din Alexandria. Pentru noi, participarea la baraj a reprezentat o experienţă frumoasă. Dacă câştigam barajul CSŞ nu putea face faţă în Superligă”, ne-a precizat tehnicianul echipei târgoviştene.

Golurile echipei dâmboviţene în deplasarea teleormăneană au fost marcate de I. Oprescu şi C. Dunavăţu, iar pentru formaţia învingătoare au purtat semnăturile A. Vasile (2), C. Sandu şi A. Nica. La ultima dispută din acest sezon, Mihai Tătăranu a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din C. Părăluţă (81 I. Smărăndoiu) – – M. Preda (46 R. Coman), E. Ghiorghiulescu, E. Ciobanu (85 A. Tomescu), E. Olteanu – L. Stan, M. Neacşu, A. Sfiea, R. Cioacătă (70 G. Gurău) – C. Dunavăţu şi I. Oprescu. În partida tur, susţinută la Nucet, dâmboviţencele au remizat la unu cu gruparea din Alexandria.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*