Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Finanţatorul Astrei, datorii de 2 milioane de euro pe contractele semnate de „Vamă”!

FOTBAL: Finanţatorul Astrei, datorii de 2 milioane de euro pe contractele semnate de „Vamă”! 

Ioan Niculae (stânga) şi Dinu Gheorghe (dreapta) au colaborat între martie 2012 - noiembrie 2014. FOTO: Gazeta Sporturilor

Patronul echipei Astra Giurgiu a angajat o firmă de audit pentru a verifica situaţia financiară a clubului, întrucât după plecarea preşedintelui Dinu Gheorghe, în noiembrie 2014, au apărut diverşi impresari străini, cu contracte de comision de care Ioan Niculae nu ştia nimic.

Potrivit Gazetei Sporturilor, de aproximativ 2 ani, Dinu nu avea dreptul să parafeze astfel de documente singur. Se pare că valoarea acestor contracte de comision încheiate fără ştirea patronului Niculae s-ar ridica la aproximativ două milioane de euro!

Finanţatorul deţinătoarei Cupei şi Supercupei României a confirmat parţial informaţiile Gazetei Sporturilor.

„Da, e adevărat, eu am trimis demult notificări la Federaţie şi la Ligă că nici un document legat de Astra nu e valabil fără să poarte şi semnătura mea, inclusiv contractele. Deocamdată am angajat o firmă să facă un audit la club”.

Niculae a evitat să pronunţe cifre sau să certifice intenţia de a-l da în judecată pe „Vamă”.

„Nu ştiu ce va urma, să vedem ce vor spune avocaţii!”.

Adaugă un Comentariu

*