Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra da, Titu ba! “Lupii” morenari s-au calificat în turul 3 al Cupei

FOTBAL: Flacăra da, Titu ba! “Lupii” morenari s-au calificat în turul 3 al Cupei 

IMG_9927

Flacăra Moreni merge mai departe în Cupa României! Echipa antrenată de Gabriel Paraschiv s-a calificat, în această după-amiază, în turul 3 al întrecerii KO, după ce a învins Petrolistul Boldești, cu scorul de 3-2. Toate cele trei reușite ale “lupilor” de pe Cricov au purtat semnătura mijlocașului Laurențiu Plăcintă, care a fost de departe omul meciului și adevăratul lider din teren al formației dâmbovițene. Prin succesul cu prahovenii s-a dovedit încă o dată că Flacăra este o specialistă a meciurilor din Cupă. Sezonul precedent, trupa lui Paraschiv s-a oprit în turul 5, fiind eliminată de CS Mioveni, reprezentantă a Ligii a 2-a.

Urban Titu, out din Cupă

O altă echipă dâmbovițeană angrenată în turul 2 al Cupei a fost și Urban Titu. Gruparea din sudul județului a spus pas competiției, după ce a cedat împotriva prahovenilor de la CS Păulești cu 1-3. Singurul gol al dâmbovițenilor pe arena componentei Ligii A din Prahova a fost înscris de Negulescu, în repriza a doua. Pentru înfruntarea cu Păulești, Titu a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Popa – I. Enache, Negulescu, Vlad, Lupu – Bărcănescu, Ștefan, Manole, R. Enache – Truță, Andro, iar în actul secund au mai intrat G. Ion și M. Ionică.

După plecarea antrenorului Sabin Ciurea în Arabia Saudită, Urban a fost preluată de Gheorghe Becheanu, cel care a antrenat pe “Orășenesc” și stagiunea trecută. În condițiile existente, Becheanu a devenit principal, iar Marinică Ionică a rămas secund.

Sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, Titu va susține ultimul amical al verii împotriva lui PAS Pucioasa.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*