Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 13, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra a făcut „instrucţie” cu Săgeata Cătunu

FOTBAL: Flacăra a făcut „instrucţie” cu Săgeata Cătunu 

flacara moreni

Flacăra Moreni a terminat la înălţime amicalul cu Săgeata Cătunu, susţinut în faţa propriilor fani, pe stadionul „Pompieri”. În al doilea test de pregătire al iernii, gruparea morenară a făcut instrucţie cu echipa lui Nicu Ifrim şi a obţinut o victorie clară, cu scorul de 4-1 (2-1).

Succesul înregistrat cu ocupanta locului 10 din Liga a 4-a a însemnat pentru „lupii” galben-albaştrii o mică răzbunare, în urma eşecului suferit, la sfârşitul săptămânii trecute, în faţa lui Juventus Bucureşti.

Reuşitele liderului din campionatul judeţean au fost semnate de Iliescu, Palamariu, Tronaru şi E. Guţă, iar pentru Cătunu, golul de onoare a fost realizat de Popescu. Împotriva Săgeţii, antrenorul Moreniului, Gabriel Paraschiv a început jocul cu un „11” alcătuit din Păsărică – Purcaru, Timofte, Acasandrei, Mocanu – A. Negrea, L. Plăcintă, Palamariu, Cârnaru – Iliescu, V. Preda, iar din actul secund a mai apelat la Cioroba, A. Pârvu, Bucuroiu, Tronaru, Vişan, M. Plăcintă, Tălmaciu, Bergheaua, Panaite, E. Guţă şi Huţuşoru.

De partea cealaltă, Cătunu a mizat pe formulă de echipă formată din Florea – Alionte, Baltag, Pietricică, Mitroi – Popescu, Apetrichioaie, Radu, Buhuş – Pârvu, Voicu.

Pentru Flacăra, următorul joc de pregătire va fi sâmbătă (ora 11:00), tot pe stadionul „Pompieri”, împotriva Chindiei Târgovişte.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*