Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Flacăra, înfrângere drastică în primul test de verificare

FOTBAL: Flacăra, înfrângere drastică în primul test de verificare 

flacara moreni

Flacăra Moreni a debutat cu stângul în meciurile de pregătire din intersezon. Liderul Ligii a 4-a dâmboviţene a cedat în faţa lui Juventus Bucureşti, cu scorul de 5-0 (2-0), în primul test de verificare al iernii. Pe terenul divizionarei C din Capitală, elevii lui Gabriel Paraschiv au încercat să opună o rezistenţă pe măsură adversarului, dar oboseala acumulată în cantonamentul centralizat s-a evidenţiat imediat în rândul acestora.

Flacăra a avut în prima repriză mai multe oportunităţi de a marca, dar şuturile oamenilor de gol morenari, fie au fost parate de Perianu, fie s-au scurs pe lângă poartă. În disputa cu Juventus, Flacăra a folosit o formulă de echipă alcătuită din Păsărică – Mocanu, Pârvu, Bucuroiu, Tronaru – Bergheaua, L. Plăcintă, Vişan, V. Preda – Tălmaciu, E. Guţă, după care, în actul secund pe teren au mai intrat Cioroba, Acasandrei, Matei, M. Plăcintă, A. Negrea, Cârnaru, Huţuşoru, Iliescu, Panait, Purcaru şi Timofte, unde ultimul reprezintă un jucător achiziţionat de la FCM Târgovişte.

Pe de altă parte, partida dintre Juventus şi Flacăra a fost urmărită cu mare interes de numeroşi foşti fotbalişti reprezentativi ai fotbalului morenar. Printre aceştia, alături de directorul tehnic al galben-albaştrilor, Marian Vasilache, în tribunele bazei sportive „Juventus” s-au remarcat Costel Pană, Marian Rusen, Marin Nedea şi Constantin Moraru.

Următorul amical pentru Flacăra va fi pe 10 februarie, împotriva divizionarei B, Fortuna Câmpina, pe terenul sintetic al prahovenilor.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*